15 Şubat 2013 Cuma

ABDULLAH DAĞİSTANİ


ABDULLAH DAĞİSTANİ
Nakşbendi Şeyhi Abdullah Dağıstanî'ye göre Mehdi a.s. Zuhuru öncesinde ortaya çıkması Beklenen ve Türkiye'nin geleceğini yakından ilgilendiren olaylar

1. Türkiye'ye bitişik bir ülkeden saldırı

2. Türkiye'ye komşu bir ülke üzerinden Türkiye'nin bir kısmının işgali

3. ABD'nin bir şekilde olaya dahil olması ve dehşet verici bir savaş çıkışı. 

4. Hz. Mehdi A.s. zuhur ve Hz. İsa A.s. Nuzülü.


1966 da buyurdu ki, “ Gelecek yıl israilliler ile araplar arasında bir savaş olacak, Araplar bozguna uğatılacaklar” (1967 Arap-İsrail savaşı)

 Ahirete teşrif etmeden kısa bir süre önce buyurdu ki,” İsrailliler ile araplar arasında bir ay içinde büyük bir savaş olacak” bu olup bitti. (1973) Ekim'in üçünde, vefatından üç gün sonra, araplar ve israilliler başka bir savaşa girdi.

Dedi ki:” Beyrut'da kan dökülecek. Her hane o kan dökümünden etkilenecek ve hiçkimse onun tesirinden kaçamayacak.” Mübarek 1972 de bundan bahsetti, 1975 de ise meydana gelmeye başladı. 

Dedi ki: “İngiltereyi islama girerken görüyorum”. Avrupada bir kraliyet ailesinin damarlarındaki kanın arap olmasından dolayı islamı destekliyeceğini haber verdi. Bu (kanı arap olmasından dolayı) onları maneviyata çekecek, içlerinde bir çok inanca ilgi hissi uyandıracak ve onları(sonunda) ilahi huzura doğru (islama) götürecek.

Buyurdu ki; Çin, Mehdi as ve İsa as zamanında en büyük evliyalardan biri olacak bir zatın otoritesi altındadır. Onun adı Abdur Ra'uf al-Yemeni'dir. Onun etkisi vesilesiyle Çin, batı ile nükleer silahlarını kullanmama anlaşması imzalayacak. Çin birçok farklı küçük ülkelere bölünecek. Uzak doğuda problemler olacak Kore yarımadasında, ve bir süper güç o çatışmayı durdurmak için müdahale edecek.

“Tüm dünyayı petrol kaynaklarının kesilecek olması korkusuna sokacak arap olmayan bir ortadoğu ülkesi -İran- körfez bölgesine saldıracak”.

Dedi ki.” Kahire sular altında kalacak.”  Ruslar Assuan barajını inşaa edecekler. Ancak son zamanlarda barajın sağlam olmayan ve gittikçe aşınan temelleri olduğu keşfedildi.

Buyudurdu ki “Kıbrıs sular altında kalacak.

Bursanın yanında olan Uludağ patlayacak. Onun altında iki element var. Gaz (petrol)ve ateş. Onun patlamasından yüzlerce ve binlerce insan ağır yaralanacak ve evsiz barksız kalacak.

“Büyük bir ateşin ortaya çıkacağı ve dünyanın geri kalanını kapsayacağı Körfez bölgesinde bir savaş olacak”.

“Almanya ve İngiltere tüm Avrupa'ya yön verecek(yönlendirecek). Almanyada insanları maneviyat da yükseltecek ve eğitecek, Mehdi as ve İsa as tarafından görevlendirilen bir veli var. O veli gizli ama onların içerisinde (halkın arasında)...”

“Arapların siyaset yaklaşımında büyük bir değişiklik olacak ve güçlü bir rejim (yönetim şekli) daha iyi bir hükümet şekline değişecek”

Vefat etmeden önce en yakın müridleriyle özel bir görüşmede buyurdu ki:”Barış olacak, Amerika , israil ve arapların arasındaki savaşı bitiren barış konuşmalarını yönlendiren tek ülke olacak. Bu olacak. Bunun alameti komünizmin çökmesi ve rus imparatorluğunun çok sayıda parçaya bölünmesidir. Dünyada ABD hariç hiçbir güç olmayacak. Arap hükümetlerin çoğu Amerikalılara dönecek (işbirliği babında). Çatışmalar (savaşlar) yatışacak. Araplar ve israilliler barış içinde yaşayacak. Yavaş yavaş dünyadaki her savaş sona erecek ve her yerde barış olacak. Amerika yönetecek bunu. Ve herkes mutlu olacak ve hiç kimse bir daha yeniden bir savaşın vuku bulacağını beklemeyecek (zannetmeyecek)...

Birdenbire, barışın ortasında, Türkiye’ye komşu ülkelerden biri tarafından bir saldırı gerçekleştirilecek ve yakın bir ülke tarafından Türkiye'nin işgalinin takip edeceği bir savaş başlayacak. Bu ABD nin Türkiye'deki üslerini tehdit edecek ve daha büyük bir savaşın ortaya çıkmasına neden olacak. Bu yeryüzünde korkunç bir savaşa ve felakete yol açacak.

Savaşın gidişatı sırasında, evlad-ı Resulün (Hz. Muhammed'in) 40. Nesli olan Mehdi a.s. gelecek ve İsa a.s. Dönecek. Sevgi, mutluluk ve huzur (barış) Allah'ın iradesi ile, Mehdi ve İsa a.s. ın gücüyle, bu dünyayı dolduracak.

1 yorum: